loader

Poliklinika Sons

Na strani Vašeg zdravlja
  • 10704 pregleda

Cityguide.rs

Custom Text

 Poliklinika Sons

U poliklinici SONS koristimo najsavremeniju medicinsku opremu i uređaje visokih tehnoloških mogućnosti koji garantuju pacijentima bezbednu, brzu i preciznu dijagnostiku.

Poliklinika SONS Vam nudi i posebno konfigurisane medicinske pakete usluga i programe namenjene različitim ciljnim grupama, kako mlađim i starijim osobama, tako i sistematske preglede za zaposlene, porodične pakete pregleda kao i mogućnost kombinovanja različitih preventivnih pregleda po Vašem izboru uz prethodnu konsultaciju i saglasnost lekara.

U poliklinici će Vas dočekati ljubazno i stručno medicinsko osoblje, posvećeno Vama i Vašim potrebama.

Osnivač i vlasnik Dr Draginja Bjelica – specijalista radiologije, student Medicinskog fakulteta u Novom Sadu, karijeru je počela u domu zdravlja u Beočinu da bi specijalističku karijeru nastavila u domu zdravlja Liman u Novom Sadu.

U februaru 2001. godine među prvima je otvorila privatnu ordinaciju “Specijalističku radiološku ordinaciju SONS-kabinet za ultrazvuk”.
Od samog početka rada ordinacije, delatnost je nadograđivana specijalnostima da bi nakon 14 godina rada “Specijalistička radiološka ordinacija SONS-kabinet za ultrazvuk” bila preseljena u novi objekat u ulucu Đorđa Magaraševića 8, koja je od 03.04.2015. preregistrovana u Polikliniku SONS.

Poliklinika SONS poseduje prostorije koje su građene po najsavremenijim standardima i dizajnu. Danas u našem novom prostoru imamo pored savremene RTG sale, koja je prilagođena pored ostale RTG dijagnostike za komfornu dijagnostiku HSG-a, i MAMOGRAFSKE sale imamo još pet savremenih ordinacija u kojima rade vrhunski stručnjaci iz oblasti kardiologije, gastroenterologije, otorinolaringologije i pulmologije.

Jezici

Specijalizacije

  • Gastroenterolog
  • Kardiolog
  • Otorinolaringolog
  • Radiolog