loader

Sože Beauty

isključivo nega lica i tela
  • 1502 pregleda

Cityguide.rs

Custom Text

 Sože Beauty

SOŽE BEAUTY SALON LEPOTE NOVI SAD
je specijalizovan u regiji tretmani lica i tretmani tela.

Nije lako ukazati poverenje nekome da tretira Vaše lice i telo, slažemo se, pogotovo nekome koga niste nikad ni videli ni čuli.
Kad se ponudi 20-30 vrsta usluga, potpuno različitih, zapitamo se da li je moguće da se sve usluge obavljaju istim kvalitetom?

Ovde nećete pronaći japansko iscrtavanje obrva, izlivanje noktiju, frizerske usluge, svilene trepavice…

ISKLJUČIVO NEGA LICA I TELA ISKLJUČIVO BABOR KOZMETIKA!

Dobro nam došli!

Kozmetički tretmani lica i tela prirodnom i medicinskom kozmetikom u salonu lepote Sože beauty iz Novog Sada. Ove tretmane obavlja stručno osoblje, uz stručno savetovanje i pregled svakog klijenta. Tretmane prilagođavamo Vama u zavisnosti od stanja vaše kože i onoga što joj je zaista potrebno.Kozmetički tretmani lica i tela, epilacija i elektoliza – Sože beauty – salon lepote.


Tretmani se rade medicinskom i prirodnom kozmetikom. Koristimo najkvalitetnije prirodne preparate nemačke kozmetičke kuće “BABOR”. Ova kvalitetna prirodna kozmetika daje više nego idealne rezultate na svakom tipu kože.


Nakon stručnih konsultacija sa profesionalcima iz našeg salona, pronalazimo najidealniji tretman koji odgovara vašoj koži i započinjemo put ka koži o kakvoj ste sanjali.


Salona lepote Sože beauty pruža sledeće usluge:
Tretmani lica


Tretman lica treba izabrati po tome šta je najbolje za vaš tip kože. Naši tretmani lica su podeljeni po grupama prema nameni:
Tretmani tela


Tretmani tela koje imamo u našoj ponudi su sledeći:
Dostupni smo za sva Vaša pitanja, zakažite vaš termin i besplatnu konsultaciju već danas. Klijent je uvek na prvom mestu, to je ono što je naš zaštitni znak već 5 godina. Dobro nam došli!

Jezici

0  Recenzija